Put legen Delft

Als u een woning heeft die niet is aangesloten op het gemeentelijk riool, is de kans groot dat u te maken heeft met een septic tank of beerput. Deze put vangt al het afvalwater van een woning op. Het grote nadeel aan dit systeem is dat het een keer vol raakt. In dat geval moet deze geleegd worden, voordat afvalwater verwerkt kan worden. Wij kunnen u van dienst zijn bij het legen van een septic tank of beerput in de regio Delft. Met onze vacuüm pompwagen zuigen wij de beerput leeg, waarna wij eventueel ook de put voor u reinigen. Industrieel legen zoals dit wordt genoemd, is in principe periodiek nodig en wij helpen u daar graag bij.

Vetput legen Delft

Naast het legen van beerputten, kunnen wij u ook helpen met het legen van een vetput. Restaurants zijn in Nederland verplicht om een vetafscheider aan te leggen. Deze afscheider zorgt ervoor dat vet wordt opgevangen, terwijl water af kan vloeien naar het gemeentelijk riool. Na verloop van tijd loopt de vetput vol, waarna deze geleegd moet worden.

Heeft u een volle beerput, septic tank of vetput? Neem nu contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt de door ons aangedragen professional bereiken via 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.