Rioolrenovatie Delft

In Delft en omgeving staan onze rioolexperts voor rioolrenovatie klaar. Veel rioleringen zijn verouderd en vertonen gebreken. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld lekkages. Dit lost u op door middel van vakkundige rioolrenovatie. Potense B.V. is gespecialiseerd in rioolreparatie.

Wij beperken uw kosten door niet uw gehele riolering te vervangen, maar uw bestaande riool op te knappen. Wij inspecteren uw riool en reinigen deze. Ook kunnen we uw riool relinen. Schakelt u ons in? Dan voorkomt u toekomstige overlast zoals stank, lekkages en verstoppingen.

Wat is relinen van een riolering?

Is uw riolering aan renovatie toe? Dan kunt u er voor kiezen om uw riolering te laten relinen. Met een speciale techniek creƫren we met versterkt polyester een nieuwe laag aan de binnenkant van uw riolering. Nadat de liner is uitgehard, is uw riolering weer lucht- en waterdicht. Op die manier gaat uw riolering weer decennia lang mee. Deze methode van rioolreparatie is bovendien voordelig omdat er geen nieuwe riolering voor nodig is.

Wilt u meer over rioolrenovatie of rioolreparatie weten in Delft? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in of maak telefonisch een afspraak. Wij helpen u graag!