Rioolreparatie in Delft

Heeft u een scheur in uw riolering? Of heeft u last van waterlekkage en weet u niet waar dit vandaan komt? Het is belangrijk dat uw rioolreparatie op vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Uw riolering gaat niet eeuwig mee, zelfs die gaat wel eens kapot. Als u in Delft of in de omgeving van Delft woont, bent u voor rioolreparatie bij Potense B.V. aan het juiste adres. Wij komen bij u om rioolreparatie uit te voeren bij:

  • Verzakkingen
  • Verroesting
  • Scheuren
  • Gaten
  • Verstoppingen
  • Losse verbindingen

Rioolstank verhelpen

Heeft u last van een rioollucht in uw woning? De kans is aanwezig dat u ergens een lekkage van het riool heeft. Wij bieden u een camera inspectie van het riool om vast te stellen of er een lekkage is. Als er een lekkage is kunnen wij de oorzaak altijd opsporen en het riool voor u repareren. Wacht niet te lang met het verhelpen van rioolstank! Rioollucht bevat waterstofsulfide, welke bij lange blootstelling kan leiden tot onder andere ademhalingsproblemen en misselijkheid. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze rioolspecialisten.

Motmuggen bestrijden

Heeft u problemen met motmuggen? Deze kleine insecten, die ook wel rioolvliegen of latrinevliegen worden genoemd, worden aangetrokken door door rioollucht. Vaak zijn ze dan ook een goede indicator voor riool problemen. Wij zorgen ervoor dat alle problemen met het riool verleden tijd zijn. Wij stellen eerst vast of u rioolproblemen heeft, waarna we deze voor u zullen verhelpen. Deze motmuggen gaan na het oplossen van onderliggende problemen vanzelf weer weg. Motmuggen bestrijden is vaak op zichzelf niet voldoende. Als geen rioolreparatie plaatsvindt, zullen de motmuggen altijd weer terugkomen.

Ga niet zelf aan de slag met uw rioolreparatie

Is uw riolering kapot of heeft u last van lekkage? Probeer het niet zelf te repareren, maar laat rioolreparatie over aan de rioolspecialist van ons rioolbedrijf. Wij zijn werkzaam in Delft en in de gehele regio Delft. Wij garanderen u dat u snel weer een goed werkende riolering heeft. Door jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde kennis en weten raad met elke situatie. Daarnaast maken onze riool specialisten alleen gebruik van de meest moderne middelen en professionele apparatuur voor uw rioolreparatie in Delft. Heeft u een verstopping in Delft en laten daarom uw verbindingen in uw leiding los? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op 015 - 666 74 06 of door het contactformulier in te vullen.