Toilet ontstoppen Delft

Verstoppingen zijn erg vervelend. Zeker als het gaat om uw enige WC. Het toilet ontstoppen is dan een spoedklus. De rioolexperts van ATF Loodgieter & Onderhoud hebben hier dagelijks mee te maken. Mede hierom bieden wij ook een 24-uursservice aan. U kunt ons dag en nacht bellen om een afspraak te maken. Wij werken 7 dagen in de week. Schroom dus niet om ons bij nacht en ontij te bellen. Onze WC ontstoppers helpen u graag van de verstopping af.

Zelf toilet ontstoppen Delft

Voor het toilet ontstoppen kunt u dus ten alle tijden onze vakmannen inschakelen. Echter kunt u ook eerst zelf proberen om het toilet te ontstoppen. Waarschijnlijk is het wel te zien, maar u moet er zeker van zijn dat er niks in de toiletpot is gevallen. Toiletblokken, doppen van shampooflessen of speelgoed voor in bad zijn zaken die wij met regelmaat tegenkomen. U kunt een lange handschoen aan doen en in het toilet voelen of daar een blokkade zit.

U kunt ook gebruik maken van een een zogenaamde plopper of WC ontstopper. Door deze eerst in warm water te zetten wordt deze flexibeler waardoor u een beter vacuüm in de toiletpot creëert. Door deze langzaam(maar met kracht) op en neer te bewegen moet de verstopping loskomen. Zorg er hierbij wel voor dat de WC ontstopper onder water zit. Het water moet namelijk voor de zuigkracht zorgen zodat de verstopping oplost. Deze handeling herhaalt u een aantal keer. U kunt het resultaat controleren door het toilet door te spoelen. Let er hierbij wel op dat u indien mogelijk op de knop voor een kleine boodschap druk. Zit het toilet nog verstopt en het water kan niet weg zal dit over de rand stromen. De gevolgen kunt u zelf invullen.

Op televisie zijn geregeld reclames te zien van chemische ontstoppingsmiddelen. Een bekend slogan is: “… doet wat het beloofd”. Onze ervaringen(en dat is niet om ons werk te promoten) zijn echter minder positief. Bij niet juist gebruik zorgt het juist voor meer schade. Deze middelen zijn zo agressief dat het lijm en rubbers kan aantasten. U heeft dan niet alleen de WC verstopt, vaak zorgt dit ook voor een rioollekkage. In veel gevallen gaat dit gepaard met rioolstank en rioolvliegjes. Dergelijke middelen raden wij dus niet aan, ook omdat het slecht voor het milieu is. Dit is tevens in strijd met onze bedrijfsvoering.

WC ontstopper Delft inschakelen!

Als u de verstopping hierdoor niet verholpen krijgt, bevindt de blokkade zich waarschijnlijk verder in de afvoer. U kunt dit controleren door te kijken of het water uit uw wastafel of douche wel goed wegloopt. Gaat dit eveneens moeizaam, of is er sprake van geborrel? Dan is het verstandig om een rioolexpert in de arm te nemen. Er is dan namelijk sprake van een ernstiger probleem, en professioneel WC ontstoppen is dan nodig. U kunt ons bereiken op 070 - 207 50 86 om een afspraak te maken. Ook via ons contactformulier is dit mogelijk. Echter zal het toilet ontstoppen vaak een spoedklus zijn. Een beller is dan sneller.