Verstopping WC Delft

Wanneer u de WC verstopt heeft kan dat vervelende situaties opleveren. In oudere woningen is vaak maar één toilet aanwezig. Als deze niet werkt zoals het hoort is het niet mogelijk om gebruik te maken van een primaire levensbehoefte; een werkende riolering. Om een WC verstopping op te laten lossen kunt u een beroep doen op de spoedservice van de de door ons aangedragen professional. Onze rioolspecialisten werken 7 dagen in de week. U kunt ons dus altijd bellen om een afspraak te maken. Bel daarvoor met 0800 255 3733.

Verstopping WC Delft voorkomen

Het ongemak dat ontstaat omdat uw wc verstopt is wilt u natuurlijk liever voorkomen. Daar kunt u zelf gelukkig het nodige aan doen. Allereerst dient het toilet gebruikt te worden waarvoor het bedoeld is. Het doorspoelen van vochtige WC doekjes, incontinentiemateriaal en etensresten zoals vette jus wordt sterk afgeraden. Uw toiletafvoer is hier niet op berekend en het vergroot de kans op een verstopping. Ook het gebruik van veel toiletpapier in één keer kan een verstopping veroorzaken. Tussentijds even doorspoelen kan het voorkomen.

Eens in de zoveel tijd is het verstandig om het riool eens grondig te laten reinigen. de door ons aangedragen professional kan een professionele rioolreiniging voor u uitvoeren. Vet, etensresten, achtergebleven toiletpapier maar ook hardnekkiger vuil zoals urinesteen kan zo verwijderd worden. Een goed gereinigd riool voert niet alleen makkelijk afvalwater af, het verlengd ook de levensduur van uw riolering. Wilt u graag weten of dit echt wel nodig is? U kunt bij ons ook terecht voor een rioolinspectie. Zo kunnen problemen in een vroeg stadium ontdekt worden.

Er zijn een heel altijd methoden om een verstopt toilet te ontstoppen. Op de pagina toilet ontstoppen kunt u lezen hoe u gebruik maakt van een een plopper. Daarnaast zijn er nog tal huis tuin en keuken middelen en methoden die u kunt proberen.

WC verstopt Delft contact

Als u geen zin heeft in al deze rompslomp kunt u ook gewoon onze rioolexperts inschakelen om een verstopt toilet te ontstoppen. Met moderne apparatuur en meer dan 17 jaar aan ervaring is een verstopping WC voor ons geen enkel probleem. U kunt ons bellen op 0800 255 3733 om meteen een afspraak te maken. Als de WC verstopt is en u vindt het geen spoed dan kunt u ook ons contactformulier invullen.