Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's Gravenhage

Afvoer ontstoppen Delft

Soms kunt u zelf een verstopt riool oplossen. Er zijn diverse methoden beschikbaar hiervoor. Maar het is essentieel om eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. U hebt gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is verstandig om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem beperkt is tot deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. Indien het water bij de andere afvoeren goed doorloopt, bevindt het probleem zich waarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als het water echter ook niet goed doorloopt bij de andere afvoeren, is het verstandig om ATF Loodgieter & Onderhoud te raadplegen.

Wanneer er een dieperliggend probleem in de afvoer optreedt, zou u mogelijk een borrelend geluid kunnen waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit kan echter pas met zekerheid worden vastgesteld nadat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Wanneer u de positie van deze put kent, kunt u deze inspecteren. Als er water in de scheidingsschacht zit, is de oorzaak van het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put daarentegen droog is, duidt dit op een probleem in uw rioolsysteem.

ATF Loodgieter & Onderhoud: uw ervaren rioleringsbedrijf in Delft!

Zelf de afvoer ontstoppen

Wanneer u geconfronteerd wordt met een verstopt riool, kunt u zelf de poging wagen om dit te verhelpen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en beweeg langzaam in een op-en-neergaande beweging, herhaal dit meerdere keren. Spoel de afvoer door met een emmer water om de opgehoopte viezigheid weg te spoelen. Dit is meteen een manier om te testen of het ontstoppen succesvol was.

Bij beginnende verstoppingen kan soda erg handig zijn. Kook een volle waterkoker en giet het hete water langzaam in de afvoer. Dit zal helpen om het reeds aangekoekte vuil los te weken. Strooi een halve kop soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg daarna een kopje azijn toe aan de soda. Deze combinatie zorgt voor een krachtige reactie. Laat het mengsel ongeveer vijftien minuten inwerken. Zet nogmaals een volle waterkoker aan en giet het water, zodra het gekookt is, door de afvoer. Dit zorgt ervoor dat de afvoer weer vrijgemaakt wordt van eventuele overblijfselen en geeft direct aan of het succesvol is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Delft

Mocht het niet gelukt zijn om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever direct aan de professional overlaat, neem dan gerust contact op met ons. Wij bieden u diverse oplossingen om de verstopping voor u te verhelpen door gebruik te maken van verschillende methoden en moderne apparatuur. Als u ons wilt inschakelen, kunt u ons bereiken via 070 207 5103. Wij zullen u direct van dienst zijn en de verstopping zo snel mogelijk verhelpen.


Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5103

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.