Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Riool ontstoppen

Wij staan in Delft voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riool ontstoppen Delft

Het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf is aan te raden wanneer uw riool verstopt is. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf omdat de schade anders alleen maar groter kan worden. U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de rioleringsbuizen als huiseigenaar.

Als uw afvoer, wc of gootsteen verstopt raakt, zorg er dan voor dat u onze professionele specialisten inschakelt. Zij hebben de kennis en ervaring om de verstopping snel en effectief te verhelpen in Delft en omgeving. Wij spannen ons tot het uiterste in om zo snel mogelijk bij u langs te komen en het probleem te verhelpen. Wij bieden u de expertise van onze vakkundige, professionele en klantgerichte specialisten.

Ontstoppen riool Delft

Met onderstaande diensten helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u graag in Delft én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Delft of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Delft. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

ATF Loodgieter & Onderhoud: uw ervaren rioleringsbedrijf in Delft!

Wc ontstoppen Delft

Is uw toiletpot in Delft verstopt en zoekt u een oplossing? Heeft uw wc in Delft te maken met een verstopping? Schakel dan de riool experts van ATF Loodgieter & Onderhoud in om dit snel en efficiënt voor u op te lossen. Bij een wc die verstopt

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als u hier lang op moet wachten Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en materialen om uw wc snel en professioneel te ontstoppen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Bij ons kunt u terecht voor de oplossing van elk verstoppingsprobleem!

Afvoer ontstoppen Delft

Als uw afvoer verstopt raakt, kunt u vertrouwen op onze professionele hulp om het probleem voor u op te lossen! Wacht niet te lang met het inschakelen van een professioneel rioleringsbedrijf, anders kan de schade flink oplopen. Ons ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om uw afvoer te ontstoppen en zorgt ervoor dat alles altijd netjes wordt afgehandeld.

Kosten riool ontstoppen

Iedereen wil een verstopt riool vermijden, net zoals de kosten die hieraan verbonden zijn. Elke verstopping heeft zijn eigen kenmerken, zoals diepte en ernst, die van invloed zijn op de kosten. Dit hangt af van de verschillende aspecten die net genoemd zijn. Neem daarom meteen contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen verhelpen.

Verstopt riool Delft

In het geval van een volledig verstopt riool kan het nodig zijn dat de gemeente moet optreden om het probleem te verhelpen. Als u weet waar het erfscheidingsputje zich bevindt, kunt u erin kijken om te zien waar de blokkade zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje blijft zitten, kan dit wijzen op een verstopping in het gemeentelijke riool.

Wanneer het putje echter geen water heeft, wijst dit erop dat de verstopping in uw eigen riolering zit. Wanneer het blijkt dat er een probleem is in uw eigen riolering, kunnen wij u ondersteunen bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Indien u een verstopt riool negeert, kunnen er ernstigere problemen optreden, zoals een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Zijn er mogelijkheden om mijn riool zelf te ontstoppen?

U kunt op verschillende manieren zelf uw riool ontstoppen. Door zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te verwijderen, kunt u verstoppingen effectief voorkomen.

Mocht er echter een blokkade optreden, dan zijn er twee manieren om het probleem zelf aan te pakken. Probeer in eerste instantie de verstopping los te krijgen door een plopper te gebruiken. Als dit niet effectief blijkt te zijn, kunt u het proberen met warm water en soda. Als dit ook niet helpt, is het een goed idee om een professioneel rioleringsbedrijf in te huren om het verstopte riool voor u te verhelpen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontstoppen van uw riool?

Als u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelt voor het ontstoppen van uw riool, komen hier kosten bij kijken. Elke ontstopping brengt verschillende kosten met zich mee.

Kampt u met een verstopt riool? Wacht niet langer en bel onze specialisten voor snelle en professionele hulp! Wij zijn werkzaam in Delft en omgeving en zijn de specialist op het gebied van verstoppingen. Bel ons via 070 207 5103 om een afspraak in te plannen!

Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5103

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.