Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Delft voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer ontstoppen in Delft

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren aanwezig. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken, wat natuurlijk erg ongemakkelijk kan zijn. Het kan zijn dat alleen het doucheputje verstopt raakt, maar het komt ook voor dat de verstopping verder in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water niet meer weg via de toilet en wastafel. In dat geval is het aan te raden om ATF Loodgieter & Onderhoud te bellen.

Als particulier sta je vaak machteloos bij ernstige rioolproblemen en blijven agressieve middelen de enige oplossing. Helaas kunnen deze middelen vaak meer kwaad dan goed doen. Het is mogelijk dat de rioleringsbuizen aangetast worden en daardoor beschadigd kunnen raken. Dit vergroot de kans op lekkages, wat alleen maar voor bijkomende problemen zorgt. Mocht u te maken krijgen met serieuze rioolproblemen in de badkamer, dan zijn wij er voor u! Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons direct op 070 207 5103 en wij komen zo snel mogelijk langs.

Oorzaken problemen badkamer

Er ontstaan in de badkamer veel verstoppingen door het gebruik van producten zoals verzorgingsmiddelen. Haren zijn ook vaak de oorzaak hiervan. Bij het gebruik van zowel de douche als de wastafel, komt er steeds meer vuil bij in de leiding. Hierdoor zal de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raken en uiteindelijk helemaal dichtslibben. Een verstopping in de badkamer kunnen we zeker verhelpen. Maar voorkomen is altijd de beste optie.

Het is belangrijk om de putjes regelmatig schoon te maken en de haren na elke douchebeurt te verwijderen, zodat verstoppingen in de badkamer voorkomen kunnen worden. Met een kleine handeling kan je veel kosten en moeite vermijden. Door het schoonmaken van de putjes kun je vaak een beginnende verstopping in de badkamer oplossen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht het probleem niet zelf opgelost kunnen worden, dan kunt u ons altijd benaderen om de ontstopping voor u te verhelpen. Wij zijn bereikbaar op 070 207 5103. Wij proberen zo snel als mogelijk langs te komen omdat we weten hoe vervelend het is om de badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij de kunde om de verstopping vaak snel en adequaat te verhelpen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Delft
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5103

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.