Riooltechniek in Delft

U bent zich er nauwelijks van bewust, maar het rioolstelsel onder onze voeten is elke dag weer hard aan het werk om al ons afvalwater weg te geleiden. Potense B.V. uit Delft heeft zich gespecialiseerd in deze, vaak ondergrondse, wereld van leidingen en buizen. Wij zijn uw specialist op het gebied van riooltechniek in Delft en regio Delft. Ook al lijkt het zo vanzelfsprekend dat we de WC doortrekken, dat het afvalwater uit de wasmachine weggevoerd wordt en dat regenwater vanuit regenpijpen de grond in wordt geloodst, zonder een goed werkend rioolstelsel is dit allemaal niet mogelijk! Heeft u een verstopping in uw riolering in Delft of in de omgeving van Delft en zoekt u een specialist op het gebied van riooltechniek? Neem dan snel contact op met ons!

Hoe werkt een riool?

Het rioleringsstelsel zorgt ervoor dat afvalwater en regen op een veilige en gezonde manier wordt afgevoerd. De riolering bestaat uit een systeem van buizen, putten en pompen dat in steden en dorpen ondergronds is aangelegd. Vergeleken met een open riool biedt dit onder andere de volgende voordelen:

  • minder verspreiding van allerlei ziekten
  • geen stankoverlast
  • minder aantasting van de natuur/oppervlaktewater
  • snelle afvoer van afval- en regenwater

Expert in de riooltechniek

Ook het rioleringsstelsel is, zoals de meeste technische installaties, onderhevig aan verval. Hierdoor kunnen verschillende problemen in het riool ontstaan, zoals verstoppingen en rioollekkages. Om rioolproblemen te voorkomen biedt uw rioolbedrijf uit Delft u een onderhoudsdienst aan, waarmee het riool wordt geïnspecteerd en zo nodig gereinigd. Heeft u last van een verstopping of van rioolstank? Onze rioolservice zorgt ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Maak gebruik van onze riooltechniek, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op 015 - 666 74 06 of door ons contactformulier in te vullen.