Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's Gravenhage
De hinder van een gootsteen die verstopt is Redactie, 3 april 2024
ATF Loodgieter & Onderhoud: uw ervaren rioleringsbedrijf in Delft!

Eens in de zoveel tijd krijgt iedereen te maken met een verstopping in de gootsteen. Het is van belang om een verstopping in uw gootsteen snel en effectief op te lossen, zodat u de gootsteen weer kunt benutten. Het is van groot belang om een verstopping in uw gootsteen zo snel mogelijk op te lossen, om schade aan de riolering te voorkomen.

Het oplossen van verstopte afvoeren is niet mogelijk om zelf te doen. Schakel zo snel mogelijk een professional in wanneer dit het geval is. Het is namelijk mogelijk dat een verstopping schade aan het rioleringssysteem kan veroorzaken.

Als er moeite is met het afvoeren van water in diverse afvoeren, is het moeilijk om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Om deze reden is het aan te raden om een gekwalificeerd rioleringsbedrijf te contacteren. Het is af te raden om zelf te experimenteren met oplossingen, aangezien dit meestal resulteert in fouten in plaats van het gewenste effect.

Tips voor het schoonmaken van de keukenafvoer

Als u een keukengootsteen heeft, kunt u te maken krijgen met verstoppingsproblemen. Ophoping van vet en voedselresten in uw gootsteen is een veelvoorkomend probleem dat kan leiden tot een verstopping. Hoewel verstoppingsproblemen meestal gemakkelijk kunnen worden opgelost, zijn er ook complexere gevallen waarbij professionele hulp noodzakelijk is.

Het komt veelvuldig voor dat een gootsteen verstopt raakt door vet- en etensresten. Om verstoppingen te voorkomen, is het aan te raden om uw bord of pan eerst af te nemen met een stuk keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen. Een teken van onvoldoende rioleringsonderhoud is de herhaalde verstoppingen die zich voordoen in uw keuken.

Indien het water in de gootsteen niet meer goed doorloopt of er een onaangename geur uitkomt, kan dit een indicatie zijn dat er sprake is van een verstopping. Indien u moeilijkheden ondervindt bij het koken en afwassen, is het verstandig om snel de juiste hulp in te roepen. Een gecertificeerd rioleringsbedrijf kan de rioleringsbuizen op een veilige manier reinigen zonder dat er schade aan de leidingen ontstaat.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5103

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.