Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Delft, hoofdvestiging 's Gravenhage
Ervaart u problemen door een rioollek Redactie, 11 mei 2024
Als ervaren rioleurs kunnen wij u helpen in Delft met een rioollekkage!

Heeft u problemen met een lekke riolering?Dit kan ernstige gevolgen hebben, zowel voor uw welzijn als uw financiën. Het is vaak de vieze geur die vrijkomt die wijst op een lek in uw rioolsysteem.

Hoe kunt u vaststellen dat uw rioolleiding lekt?

Als u een onaangename lucht verspreidt, kan dit een indicatie zijn van een lek in uw riolering. Het kan ook voorkomen dat u de geur van de lekke riolering van uw buren opmerkt. Wanneer u een vochtige plek op de grond constateert, kan dit betekenen dat er een probleem is met uw riolering.

Welke elementen kunnen een lekkage in uw riool veroorzaken?

De gemiddelde levensduur van een rioleringsstelsel bedraagt doorgaans 20-25 jaar. Desalniettemin kan het uitvoeren van regelmatig rioolonderhoud invloed hebben op de duurzaamheid van het systeem. Rioleringsdefecten ontstaan vaak door gebrek aan onderhoud.

Kunnen er ziektes ontstaan door een rioollek?

Bij problemen met uw riolering bestaat er niet alleen gevaar voor uw gezondheid, maar ook voor anderen. Het komt voor dat een rioleringslek ervoor zorgt dat u in direct contact komt met verontreinigd afvalwater, wat nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Het gevaar van het besmette afvalwater strekt zich uit tot iedereen die hiermee in aanraking komt, inclusief uw buren en huisdieren.

Heeft u last van een lek in uw riool?

Wanneer uw rioolleiding lekt, is het van essentieel belang om onmiddellijk een gespecialiseerde professional in te schakelen. Dit is een maatregel om schade aan uw woning te voorkomen. Er zijn diverse oplossingen beschikbaar om een lek in uw rioolsysteem te herstellen.

Het aanbrengen van een soort sok in de rioleringsbuis kan ervoor zorgen dat het lek wordt gerepareerd. Relining is een methode waarmee specifieke gedeeltes van het riool kunnen worden gerepareerd zonder dat er een complete renovatie nodig is. Het lek in de rioleringsbuis kan worden gerepareerd door het plaatsen van een speciale sok.

Een andere mogelijkheid is om het beschadigde segment te vervangen. Als de lekkage echter frequent voorkomt of het riool al versleten is. Dan is het verstandig om te opteren voor een rioolvernieuwing.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5103

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.